Ons team / Lucille Pillay

Lucille Pillay

Deelnemer Strategy Alliance Coöperatie

"If you stand still in business, you will get run over."

LinkedIn

Professionele Senior Business Analist / Business Architect / Product Owner die TOGAF 9 en Scaled Agile PM / PO gecertificeerd is, met 19 jaar ervaring in de levenscyclus van systeemontwikkeling van IT-projecten in de FinTech, Productie, Verkoop en Distributie, Bankwezen, E- Handel en Verzekeringen branche. Een actief lid van de Global Association of Enterprise Architects (AEA) en de Business Architecture Guild. Ik zit in het laatste jaar van mijn Masters Degree in Business Leadership (MBL), gespecialiseerd in Corporate Entrepreneurship and Innovation.

 

Met het gebruik van Business Architecture, een Agile mindset en de principes van Design Thinking, is mijn uiteindelijke doel om innovatie op de werkvloer te koesteren en te stimuleren. We bevinden ons in de vierde industriële revolutie, wat we ‘The Rise of the Machines’ kunnen noemen. Informatietechnologie verstoort branches in een exponentieel tempo en heeft het landschap van menselijke interactie veranderd. Ik wil me met een dynamisch team van slimme en nieuwsgierige mensen bezighouden met het leiden van strategische verandering en innovatie in organisaties.

 

Ik ben een evenwichtig persoon met een grote nieuwsgierigheid naar de mechanica van de wereld en het vermogen van het menselijk lichaam. Ik daag mezelf continu uit in verschillende disciplines. Ik heb een zwak voor dieren en ben een groot voorstander van natuurbehoud en bedrijven die het MKB ondersteunen en duurzame ontwikkeling bevorderen.

Inzichten van Lucille Pillay

Lucille Pillay heeft meegewerkt aan de reizen van