Het thema digitale transformatie is zeer breed. Het omvat véél vakgebieden en disciplines met raakvlakken aan strategie & uitvoering, de staande- & verander-organisatie, business  & IT, mens & machine. De lijst aan vakgebieden die nodig zijn om een transformatie tot een succes te maken lijkt eindeloos. Middels STEP en REALIZE geven wij invulling hieraan.

Ter ondersteuning van digitale transformatie, maar zeker als fundament aan onze propositie wil Strategy Alliance schitteren op vier vakgebieden:

Architectuur

IIn de volle breedte, zowel de “enterprise” als de “solution” kant/ zowel de “business” als de “IT” kant. We kiezen hierbij voor een agile aanpak met raakvlakken aan ArchiMate, BIZBOK, en TOGAF

Risk & security

Hiervoor is een eigen aanpak ontwikkeld waarbij de beleidsmatige kant (policies) middels security architecture verbonden is aan concrete maatregelen in de organisatie en het systeemlandschap

Data management

In de digitale organisatie van vandaag is data de brandstof waarop de motor (= processen) draait. Onze aanpak is gebaseerd op DMBOK 

Strategie & Leiderschap

Het ontwikkelen van een breed gedragen visie en roadmap die duidelijk richting geeft aan de ontwikkeling van IT-processen binnen de organisatie. 

Het persoonlijk leiderschap, en vakmanschap van professionals is de differentiator om digitale transformatie succesvol door te voeren. 

Change & Programma Management

Kwartier maken en het succesvol tot uitvoer brengen van programma's en projecten. We kiezen hierbij voor een aanpak waarbij we zeer mensgericht werken, maar daarbij wel duidelijk sturen op concrete resultaten. 

Lees meer over hoe we onze expertise inzetten voor onze diensten

Consultancy

Inzet van specialistische kennis & ervaring voor het vormgeven en begeleiden van trajecten.

Bekijk consultancy

Workshops

Workshops zijn een goede manier om snel tot gedragen resultaten van hoge kwaliteit te komen.

Bekijk workshops

Coaching

De coach begeleidt, geeft richting, en zorgt voor reflectie. We doen dit voor jou.

Bekijk coaching

Training

Opleidingen om professionals of teams te helpen excelleren in hun rol.

Bekijk training