Strategie & Leiderschap

Strategie & Leiderschap zijn van cruciaal belang voor bedrijven die willen groeien en succesvol willen zijn in de huidige markt. Het gaat om het definiëren van de bedrijfsstrategie en het leiden van de organisatie om die strategie te realiseren. Hierbij ontwikkelen we een breed gedragen visie en roadmap die duidelijk richting geeft aan de ontwikkeling van IT-processen binnen de organisatie. 

Het persoonlijk leiderschap, en vakmanschap van professionals is de differentiator om digitale transformatie succesvol door te voeren. 

Architectuur

Onze expertise op het gebied van Architectuur is gebaseerd op jarenlange ervaring in het helpen van klanten bij het ontwerpen en implementeren van systemen en processen die hun bedrijfsdoelen ondersteunen. Samen met klanten ontwikkelen we op basis van de bedrijfsstrategie en -doelstellingen, een holistische visie en een praktische architectuur die de organisatie in staat stelt om haar doelen te bereiken. Met onze diepgaande kennis van zowel de bedrijfs- als technologische aspecten van Architectuur, zijn we goed gepositioneerd om organisaties te helpen bij het ontwikkelen van een effectieve Architectuur in de volle breedte. Architectuur is niet een eenmalige activiteit maar ook een proces. Met onze kennis en ervaring op het gebied van de Governance van Architectuur borgen wij dat Architectuur ook duurzaam in de organisatie geïmplementeerd wordt.

Zowel de “enterprise” als de “solution” kant/ zowel de “business” als de “IT” kant. We kiezen hierbij voor een agile aanpak met raakvlakken aan ArchiMate, BIZBOK, DYA en TOGAF

Data Management

Data Management is een cruciaal aspect van moderne bedrijfsvoering. Het omvat het verzamelen, opslaan, analyseren en gebruiken van gegevens om inzichten te verkrijgen die kunnen worden gebruikt om betere zakelijke beslissingen te nemen en concurrentievoordeel te behalen. Een goede Data Management-strategie kan het verschil maken tussen succes en falen in de huidige markt.

Bij Strategy Alliance zijn we gespecialiseerd in de verschillende aspecten van bedrijfsstrategie en technologie, waaronder ook Data Management. Onze expertise op dit gebied is gebaseerd op jarenlange ervaring in het helpen van klanten bij het opzetten en optimaliseren van hun data- en informatiemanagementprocessen. Onze aanpak is gebaseerd op DMBOK. 

Risk & Security

Risk & Security zijn van cruciaal belang voor organisaties die zichzelf willen beschermen tegen bedreigingen zoals cyberaanvallen, gegevensdiefstal en andere risico's die de bedrijfscontinuïteit in gevaar kunnen brengen.

Hiervoor is een eigen aanpak ontwikkeld waarbij de beleidsmatige kant (policies) middels security architecture verbonden is aan concrete maatregelen in de organisatie en het systeemlandschap. Zo zijn wij als Strategy Alliance goed gepositioneerd om organisaties te helpen bij het ontwikkelen van een strategische en effectieve aanpak om de beveiliging en risicobeheersing te verbeteren.

Change & Programma Management

Change & Programma Management is voor veel organisaties een groot opstakel bij het doorvoeren van grote veranderingen, zoals het implementeren van nieuwe technologieën, processen of organisatiestructuren.

We kiezen hierbij voor een aanpak waarbij we zeer mensgericht werken, maar daarbij wel duidelijk sturen op concrete resultaten. Zowel kwartier maken als het succesvol tot uitvoer brengen van programma's en projecten. 

Lees meer over hoe we onze expertise inzetten voor onze diensten

Consultancy

Inzet van specialistische kennis & ervaring voor het vormgeven en begeleiden van trajecten.

Bekijk consultancy

Workshops

Workshops zijn een goede manier om snel tot gedragen resultaten van hoge kwaliteit te komen.

Bekijk workshops

Coaching

De coach begeleidt, geeft richting, en zorgt voor reflectie. We doen dit voor jou.

Bekijk coaching

Training

Opleidingen om professionals of teams te helpen excelleren in hun rol. Van trainen tot certificeren.

Bekijk training

Plan een afspraak in

Twijfel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om kennis te maken.

Plan afspraak