Strategy Alliance is een adviesbureau op het gebied van digitale transformatie. Wij begeleiden onze klanten bij hun reis om hun digitale dromen waar te maken.

Strategy Alliance heeft een brede ervaring met meerdere branches, zoals de overheid, de financiële sector, non-profit en de voedselbranche. Met onze aanpak streven we naar duurzame resultaten bij onze klanten en daarbij interpreteren we duurzaamheid heel breed: People, Profit en Planet. Dat hebben we ook verbonden aan wetenschap en praktijk, want onze gidsen hebben een hele brede kennispositie opgebouwd.

Wij gaan een partnership aan met onze klanten op de weg naar digitale transformatie. Door inzet van creatieve werkvormen, bijvoorbeeld door visualisatie, kunnen we digitale transformatie vaak tastbaar maken. En bovendien, als je zelf de pen ter hand nemen dan komt de creativiteit pas echt los en krijg je nog betere resultaten.

Elke organisatie is anders, elke klant heeft zijn of haar eigen problemen en uitdagingen in zijn of haar eigen setting. Jij bepaald het doel en in onze rol als gids zorgen we ervoor dat we het doel gaan halen. Als we daarna onze eigen weg inslaan, willen we ook dat je daarna zelf verder kan reizen.