Consultancy

Onze consultancydiensten omvatten onder andere strategieontwikkeling, organisatieadvies en implementatiebegeleiding. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten.

Ons team van ervaren consultants heeft een bewezen staat van dienst in het helpen van organisaties bij het verbeteren van hun prestaties op korte termijn en het bereiken van hun doelstellingen op lange termijn. We richten ons op het begrijpen van de zakelijke uitdagingen waarmee onze klanten worden geconfronteerd en bieden vervolgens praktische en haalbare oplossingen om deze uitdagingen aan te pakken.

https://www.freepik.com/free-photo/young-man-standing-logs-near-campfire-mountains-sky-full-stars_27330670.htm#page=3&query=stars&position=4&from_view=search&track=sph

Workshops

Workshops zijn een goede manier om snel tot gedragen resultaten van hoge kwaliteit te komen. Bij een workshop is het doel om in een overzichtelijke hoeveelheid tijd met een groep stakeholders naar een (vooraf gedefinieerd) resultaat toe te werken. Dit kan zowel in een fysieke, als een online setting zijn. Daarbij kunnen verschillende technieken kunnen worden ingezet, denk hierbij aan brainstorming, maar ook aan prototyping, en groepsdiscussies.

Workshops kunnen ingezet worden als onderdeel van consultancy, maar ook als zelfstandig product.

Coaching

Digitale transformatie is de integratie van duurzame technologie in alle onderdelen van een bedrijf, waardoor de manier waarop je werkt en waarde levert in je werk fundamenteel verandert. Het is ook een culturele verandering, die vereist dat organisaties voortdurend de status quo ter discussie stellen en experimenteren. Daarbij moet je ook comfortabel zijn bij het leren van en het maken van fouten. Dit doet een beroep op iedere medewerker in de wijze waarop we communiceren en hoe we ons moeten gedragen.  

De essentie van coaching is dat niet de coach, maar jijzelf aan de slag gaat. De coach begeleidt, geeft richting, en zorgt voor reflectie. We doen dit voor professionals, leiders en teams.

Training

Strategy Alliance is actief betrokken bij Hogescholen en Universiteiten in Nederland en België. Onze partners doceren en begeleiden onderzoek en Master studenten waarmee wij onze kennis delen en zelf ook doorontwikkelen.  Dit vertaald zich door naar de kwaliteit van onze trainingen aan klanten die gekenmerkt worden door een hoog interactief karakter en zijn geschoeid op de leest van workshops. “Learning by Doing” staat centraal.

Wij bieden trainingen aan op de volgende expertises: Strategie & Leiderschap, Architectuur, Data Management, Enterprise Risk & Security en Change- & Programma Management.

Onze trainingen worden voornamelijk in-company gegeven. Dit betekent dat de exacte opzet en data in overleg met jou wordt vastgesteld. Heb je andere of specifieke wensen voor een training? Neem dan contact met ons op.

In deze gebieden zetten we onze diensten in

Architectuur

Wij kijken naar de volle breedte, zowel de enterprise als de “solution”kant.

Architectuur

Risk & Security

Wij kijken naar de beleidsmatige kant (policies) van risk & security.

Risk & Security

Data Management

In de digitale organisatie van vandaag is data de brandstof waarop de motor draait.

Data Management

Strategie 

De differentiator van (persoonlijk) succes voor je digitale transformatie traject.

Strategie

Plan een afspraak in

Twijfel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om kennis te maken.

Plan afspraak