Inzichten / Put your money where your mouth is…

Put your money where your mouth is…

Auteur:

Bas van Gils

06 juli 2022


Wij geloven dat je, in een wereld die steeds digitaler wordt, de mensen op de eerste plaats moet zetten. Dat is ook iets wat we als belangrijkste ontwerpprincipe voor onze website wilden gebruiken. Onze website is een plek waar we in contact kunnen komen met (potentiële) klanten, studenten die geïnteresseerd zijn in onze verhalen, en professionals die misschien met ons willen werken. 

Het bedenken van een goed ontwerp voor de website is een vaardigheid die we niet in huis hebben. Gelukkig hebben we twee geweldige partners gevonden om ons te helpen: Comfy en Duurzaamonline. Het is verbazingwekkend om te zien wat een groep professionals in relatief korte tijd kan bereiken. Niet alleen dat, het was ook erg leuk om met hen samen te werken om dingen op te zetten. Na een aantal interviews hebben we het juiste thema en de juiste “tone of voice” gevonden die past bij ons verhaal: bij Strategy Alliance willen we onze klanten ondersteunen in hun digitale transformatie reis. Vandaar dat het thema reizen wordt. De visuals en woorden op onze website reflecteren deze keuze. In plaats van "klantverhalen" gebruiken we bijvoorbeeld het woord "reis" om weer te geven wat we voor een klant hebben gedaan.

Duurzaamheid is een van onze kernwaarden. Dit willen we ook op onze website uitstralen. Het vastleggen van onze kennis, het delen van onze verhalen en het creëren van betekenisvolle relaties met partners en klanten is in dat opzicht een stap vooruit. 

We hopen dat u onze nieuwe website met plezier zult ontdekken. Als u wilt dat we iets toevoegen, stuur me dan een berichtje.