Ons team / Karin Verhagen

Karin Verhagen

Deelnemer Strategy Alliance Coöperatie

"Wat mij drijft? Mensen, samenwerkingen en organisaties helpen om succesvol te veranderen."

LinkedIn

Verandering is onlosmakelijk verbonden met het leven. De vraag is hoe je omgaat met deze onvermijdelijke veranderingen; in je organisatie, binnen je samenwerking en als mens.

 

Stammend uit een ondernemersgezin herken ik het pragmatisme en doelgerichtheid van de ondernemer als geen ander. D

Daarbij ben ik academische geschoold en heb een achtergrond als veranderstrateeg bij grote organisaties (waarvan 8 jaar als consultant via Capgemini), zowel in de profit- als non-profitsector. Sinds 2006 ben ik zelf ondernemer.

 

Dankzij deze achtergrond en mijn werkervaring ben ik in staat om zakelijkheid met intuïtie, hoofd met hart, en passie met resultaat te combineren. Mijn persoonlijkheid is verbindend, oprecht, authentiek en ik breng ik graag heldere inzichten.

 

Tezamen met mijn brede ervaring ben ik daarom op mijn plek in organisaties, samenwerkingen en ondernemingen waar zaken veranderd, verbeterd, vernieuwd of geprofessionaliseerd moeten worden. Dit vanuit mijn overtuiging dat stilstand achteruitgang is en dat is natuurlijk géén optie.

 

Mijn kracht en toegevoegde waarde ligt in het begeleiden van transformaties en veranderingen op drie lagen: Transformaties in Organisaties, Persoonlijke transformaties, Partnership en complexe samenwerking