Ons team / Vincent Philipsen

Vincent Philipsen

Deelnemer Strategy Alliance Coöperatie

"Succesvol worden én blijven is je aanpassen aan de veranderende omgeving. Doe je dit samen als team, dan ligt er een mooie toekomst voor je"

LinkedIn

Vincent heeft zijn brede kennis en ervaring met name opgebouwd in de dynamische retailsector. Tijdens zijn loopbaan heeft hij een breed scala aan functies vervuld op het vlak van finance, business intelligence, controlling, supply chain, store operation, project management & informatiemanagement. Rode draad in zijn carrière is ontwikkeling c.q. verbetering van processen, informatievoorziening en het individu. Door continu verbeteringen te realiseren, ondersteunt hij organisaties om stap voor stap op een hoger niveau te acteren en toekomstbestendig te opereren.


​Cruciaal bij ontwikkeling is niet alleen het bedenken en ontwikkelen van goede en mooie oplossingen, maar ook de feitelijke implementatie waarbij de mens centraal staat. Dit is de reden dat Vincent zich, naast zijn inhoudelijk advies, focust op change management. Hierin ondersteunt hij zijn klanten bij het gehele transitietraject (vanuit visie en missie via het plan en de structuur tot en met de feitelijke implementatie). Dit doet hij door management/directie te begeleiden en interim management van binnen verandertrajecten op cruciale afdelingen. Tevens coacht hij teams om het maximale uit henzelf te halen en vol voor de verandering te gaan. Dit door hun training, tools en advies aan te reiken die zorgt voor persoonlijke ontwikkeling zowel op professioneel als intermenselijk als vlak.

Je kunt Vincent het beste typeren als een betrokken persoon die autonoom is en associatief denkt. In alles wat hij doet is hij gedreven om vooruitgang mogelijk te maken en te realiseren.