Ons team / Rick Tijsterman

Rick Tijsterman

Consultant

"Zie de dingen in het heden, zelfs als ze in de toekomst liggen."

LinkedIn

Rick Tijsterman is een ervaren Consultant bij Strategy Alliance, gespecialiseerd in Enterprise Data Management, Enterprise Architectuur en Digitale Transformatie om organisaties in staat te stellen data te benutten voor strategische groei. Als trainer deelt hij zijn kennis in ArchiMate (in-houses) en Data Foundation (Hogeschool Utrecht). 

Bij Mars Petcare speelde hij een centrale rol bij het opzetten van Master Data Management, Source Management en Data Domains. Rick's toewijding, kennis en collaboratieve aanpak maken hem een waardevolle aanwinst voor het stimuleren van business transformatie.

Buiten het werk geniet Rick van diverse hobby's die zijn leven verrijken. Als voetballiefhebber steunt hij hartstochtelijk zijn favoriete team, Ajax, en vindt hij plezier in het volgen van hun wedstrijden. In zijn vrije tijd verkent Rick graag nieuwe bestemmingen en dompelt hij zich onder in verschillende culturen door middel van reiservaringen. Tijdens zijn reizen geniet hij van zijn liefde voor culinaire avonturen en de smaken van verschillende keukens uit de hele wereld.

Rick brengt zijn professionele bezigheden in evenwicht met zijn persoonlijke interesses en vindt voldoening in zowel zijn carrière als zijn vrijetijdsbesteding.

Inzichten van Rick Tijsterman