Ons team / Aldo San Giorgi

Aldo San Giorgi

Deelnemer Strategy Alliance Coöperatie

"Education is the most powerful weapon which you can use to change the world. - N. Mandela"

LinkedIn

Aldo San Giorgi is een ervaren informatica- en ICT-consultant, service (delivery) manager, cursusontwikkelaar, docent, coach en examinator. Hij heeft een sterke affiniteit met gezondheidszorg, gastvrijheidsindustrie,  luchtvaart, hoger onderwijs en transport.

 

Business-IT alignment, service en contractmanagement, outsourcing, leverancier- en productselectie zijn de klassieke specialiteiten van Aldo. Sinds 15 jaar zijn het ontwikkelen, geven en examineren van cursussen hieraan toegevoegd.

 

In 1973 begon zijn werkzame leven. Eerst als informatieanalist, uiteindelijk werd hij CIO bij het Ministerie van Onderwijs en Wetenschappen. In 1991 stapte hij over naar PinkRoccade. Hij begon daar als consultant en werd eind vorige eeuw service delivery manager. In 2009 werd hij ondernemer. Onder eigen vlag werkt hij sindsdien als consultant en docent.

 

Aldo is zelfstandig en creatief, wars van patronen die het vrije denken en handelen belemmeren, en nooit te beroerd om te roepen dat de keizer in zijn ondergoed loopt.