Via onze Academy bieden we een breed scala aan trainingsmogelijkheden, zowel voor individuen als voor groepen, vaak gecombineerd met coaching on the job om het effect van de training te maximaliseren. Ook werken we nauw samen met hoge scholen en universiteiten in Nederland om onze kennis zo optimaal en actueel mogelijk te houden.  Onze trainingen hebben een hoog interactief karakter en zijn geschoeid op de leest van workshops. “Learning by Doing” staat centraal.

De kernonderwerpen van onze trainingen zijn: Strategy, Architectuur, Enterprise Data Management, Enterprise Risk & Security. Om je een beter beeld te geven van onze trainingen hebben we aantal voorbeelden voor u. Zo heeft onze collega Bas van Gils zelf een training ontworpen genaamd Data Management in Depth, waarbij hij net een slag dieper ingaat op het vakgebied. En ander voorbeeld komt vanuit Rick Tijsterman, onze jonge consultant. Hij geeft sinds kort de standaard training ArchiMate 3.1, en zorgt dat iedere student zijn of haar certifering met vlag en wimpel haalt.

Al onze opleidingen worden voornamelijk in-company gegeven. Dit betekent dat exacte opzet en data in overleg met onze klanten wordt vastgesteld. Wilt u zich aanmelden als individu of met een kleine groep voor een van onze opleidingen, masterclasses of workshops, neem dan contact met ons op.

Omdat we met de meeste van onze klanten een bijzonder goede band hebben is het in uitzonderlijke gevallen mogelijk aan te sluiten bij (lopende) in-company opleidingstrajecten. Ook onze hybride / online versies van al onze opleidingen kan uitkomst bieden. Die plannen we in bij voldoende animo.

De kernonderwerpen van onze trainingen

Strategy


Architectuur


Enterprise Data Management

Enterprise Risk & Security


Plan een afspraak in

Kom bij ons kampvuur zitten om kennis te maken, dit is een echte USP want we zetten de mens centraal.

Plan afspraak