Slechts ongeveer 30% van de bedrijven slaagt erin een digitale transformatie reis tot een goed einde te brengen. En navigeren te midden van onzekerheid - de nieuwe realiteit - is extra moeilijk omdat nieuwe gewoontes en verwachtingen razendsnel vorm krijgen en evolueren. Onze aanpak is gericht op het begeleiden en realiseren van deze duurzame digitale transformatie. Onze consultant doen dit bij organisaties die digitale en menselijke capaciteiten combineren - en deze toepassen op alle aspecten van hun bedrijf.

Het woord ‘consultancy’ betekent verschillende dingen voor verschillende mensen. Wij verstaan er onder: langdurige(re) inzet bij klanten, gekenmerkt door:

  • Specialistische kennis & ervaring
  • Vormgeven en begeleiden van trajecten rond het thema van digitale transformatie
  • Aanvulling van het team van de klant wanneer daar behoefte is

Als we eenmaal de doelstellingen van de klant hebben bereikt, wil dat nog niet zeggen dat de reis voorbij is. Wij blijven altijd graag nauw in contact met onze klanten om richting te geven waar nodig en up-to-date te blijven van verdere vervolgstappen. Zodat zowel Strategy Alliance als de klant voortdurend kan blijven doorgroeien.


De kernonderwerpen van onze consultancy trajecten

Strategy


Architectuur


Enterprise Data Management

Enterprise Risk & Security